"Mindig csak játssz, sose dolgozz!"

A selfie helye!

Herédi - Szabó Tibor

1990-ben születtem Gyulán. Nyomdaipari szakközép iskolába jártam Békéscsabára, ahol 2008-ban érettségiztem, majd eltöltöttem még 2 évet ugyanebben az intézményben, és grafikusi képesítést szereztem, de már el is döntöttem, hogy főiskolára fogok járni. 2010-ben végeztem el ezt az iskolát, ez egy eseménydús, zsúfolt, de eredményes esztendő volt, mert jogosítványt, és angolból középfokú nyelvvizsgát is szereztem. A Szegedi Tudományegyetem rajz-művészettörténet tanszékén 2014-ben diplomáztam, időközben az Informatika Tanszékre is áthallgattam.

Ezt a kis stoptrükkös videót a főiskolán vettük fel:

2013-ban, még a főiskola befejezése előtt 1 évvel elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az AENSys Informatikai Kft.-nél, mint tervezőgrafikus. Itt belekóstolhattam, milyen egy szoftver fejlesztésében részt venni, már CSS és HTML kódokat írtam. Ezen kívül több Android-ra írt alkalmazás felhasználói felületét is megterveztem. Ez után Budapestre vezényelt a sorsom, a jelenlegi munkahelyemre, a Hegyvidéki Helytörténei Gyűjtemény és Galéria intézményébe. Itt főleg a printre előkészítés, és a kiállítások kialakítása a feladatom.

kapcsolat

Természetesen a munkám mellett rengeteget foglalkozok a festéssel. Amennyiben képet festetnél velem, keress a fenti elérhetőségeim egyikén vagy az alábbi blokkban!

Küldj üzenetet nekem!

Neved: E-mail: